Valikko Sulje

Seinä-/ovikoriste poronsarvi, Höyhen

45,00  Sis. alv 24 %

Ainoa kappale laatuaan, uniikki seinä- tai ovikoriste Sallassa kasvaneen poron sarvesta ja suomalaisesta puuvillalangasta.

100 % lappilaista käsityötä.

Korkeus n. 75 cm

Tuotetunnus (SKU): hoyhen Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Ainoa kappale laatuaan, uniikki seinä- tai ovikoriste Sallassa kasvaneen poron sarvesta ja suomalaisesta puuvillalangasta.

Jokaiselle poronsarvi seinä-/ovikoristeelle on annettu oma nimi. Kuten Lapissa ruukataan antaa porolle nimi, yleensä, sen ulkonäön mukaan, niin myös nämä korutuotteet ovat saaneet jonkin lappilaisen nimen. Jollakin tavalla jokaisesta korusta löytyy sille annettu nimi, tavalla tai toisella. Myös näin koru on uniikki, yksilöllinen ja sillä on tarina. Tarina, johon sisältyy omaa taikaa, kun myös samalla seinäkoristeeseen punoutuu aina sen tarinan tuomaa voimaa ja taikaa.

Tämän nimi on: Höyhen

Höyhenen merkitys

Höyhen voi olla merkki yhteydestä Suureen Henkeen, universumiin tai muuhun suurempaan.  Linnut ovat olleet pyhiä, viisaita olentoja Amerikan alkuperäiskansoille. Esimerkiksi useat Pohjois-Amerikan alkuperäiskansat pitivät valkopäämerikotkaa pyhänä lintuna.

Höyhen symboloi myös yhteyttä luontoon. Kun seuraat lintua luonnossa, voit viehättyä sen eleganssista, kauneudesta, herkkyydestä tai voimasta. Linnun höyhen symboloi myös halua levittää siivet ja lentää vapauteen. Höyhen on myös siis voiman ja rohkeuden symboli. Lintu uskaltaa nousta siivilleen ja lentää, vaikka se ei tunne huomista tai tiedä, tuleeko putoamaan.

100 % lappilaista käsityötä.

Loistava valinta esimerkiksi matkamuistona, muistoksi palanen Sallaa. Sopii erinomaisesti myös lappilaiselle seinälle tai oveen 😉

Katso myös muut tarjolla olevat ainutlaatuiset tuotteet TÄSTÄ LINKISTÄ.

Mitat 48 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.