Valikko Sulje

Toimitusehdot

Hinnat

Harjos-IT:n (y-tunnus 2800731-9) omistamassa verkkokaupassa ovat näkyvissä hinnat, jotka sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Harjos-IT pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Verkkokaupasta tilattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat

Pankkien tilisiirto verkossa

Verkkokaupassa on käytössä Klarna-maksupalvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä suomalaisten pankkien verkkopalveluja, valita maksutavaksi osamaksun Klarna-palvelun kautta tai laskun 30 päivän maksuajalla. Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset tai maksukortti. Maksu tapahtuu joko välittömästi tai myöhemmin riippuen valitusta maksutavasta.

Noutotilaukset voi maksaa tilauksen luovutuksen yhteydessä. Maksutapoina käyvät käteinen tai korttimaksu. Noutotilauksista ei peritä toimituskuluja, muista valita tilauksen toimitustavaksi nouto.

Paypal

Kassa-sivu tarjoaa yhtenä maksuvaihtoehtona Paypal- palvelua, jonka kautta voit maksaa tilauksesi tekemällä sinne tilin.

MobilePay, Pivo

Tilauksen maksun voi suorittaa myös edellä mainittuja palveluja käyttäen. Ota yhteyttä verkkokaupan ylläpitäjään ennen tilauksen tekemistä sähköpostitse ossi@harjos-it.com.

Toimitus

Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, Harjos-IT saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä.

Toimitustavat

Kirjetoimitus tai postipaketti

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa olevaan toimitusosoitteeseen tai lähimpään matkahuollon/postin toimipisteeseen noudettavaksi.

Nouto

Asiakas voi myös halutessaan noutaa tilauksen sopimalla paikan ja ajankohdan verkkokaupan ylläpitäjän kanssa.

Toimitus ulkomaille

Verkkokaupasta ei myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.

Tilausvahvistus

Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa näytölleen tilausvahvistuksen. Se toimitetaan myös automaattisesti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tarkistakaa tarvittaessa sähköpostinne roskapostilaatikko, mikäli tilausvahvistus ei saavu saman päivän aikana.

Toimitusajat

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1 – 14 arkipäivää.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia:

Kirjetoimitus: 3,99 euroa/tilaus, suuremmissa tuotteissa 6,90 €. Verkkokauppa laskee kulut automaattisesti.

Pakettitoimitus Posti/ Matkahuolto: 6,90 euroa/tilaus.

Jos toimitustapa on nouto, toimituskuluja ei peritä.

Saman tilauksen jälkitoimituksista ei veloiteta erikseen toimituskuluja.

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Harjos-IT:n verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä se 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilauksen peruutuksesta pyydetään ottamaan yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun (ossi@harjos-it.com). Verkkokauppa Harjos-IT ei vastaa palautuksen posti- ja lähetyskuluista.

Tilauksen peruutuksen ja tuotteen palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin asiakkaan saadessa tilauksen haltuunsa.

%d